Het team

Onze vakkundig opgeleide, gepassioneerde dierenartsen en paraveterinairs omringen de huisdieren met de grootst mogelijke zorg en liefde. Vele jaren aan ervaring gaan hand in hand met het gebruiken van voor Nederland unieke technologieën, waarmee wij verbluffende resultaten weten te halen. Wij delen dit graag met u.

Anne Schreurs

Anne Schreurs

Dierenarts / eigenaar

Als kind droomde ik er niet van om dierenarts te worden, zoals veel collega’s. Ik wilde chirurg worden. Mijn ouders hadden geen huisdieren en zelf wilde ik wel graag een hond. Maar jammer genoeg hadden mijn ouders niet de financiële middelen om de kosten van aanschaf en verzorging van een huisdier te betalen.

Tijdens mijn studie lerares lichamelijke opvoeding in Amsterdam kwam mijn liefde voor honden en de passie voor chirurgie weer naar boven. Ik besloot een tweede studie te doen, diergeneeskunde. Op mijn gehuurde kamertje in Amsterdam heeft mijn eerste hond, Mathai, mij vele uren gezelschap gehouden. We waren onafscheidelijk.

Na mijn afstuderen heb ik eerst een brede ervaring opgedaan bij diverse praktijken op de Veluwe, waar ik eind jaren negentig naar toe was verhuisd. Een heerlijke streek, waar ik nog steeds woon en graag werk.

Mijn specialisaties zijn chirurgie en eerstelijns diergeneeskunde.

Naast de uitgebreide aandacht die de praktijken van mij vragen besteed ik samen met mijn man veel tijd aan onze drie honden. De Veluwe is dan een fantastische streek om met z’n vijven door de geweldige bossen te dwalen en over de prachtige heides te lopen. Dan komen we helemaal tot rust.

Het onthaasten beleef ik ook als verstokt liefhebster van (klassieke) auto’s. Voor dagelijks gebruik, in de zomerperiode, rijd ik met een James Herriott auto, een donkerblauwe Morris Minor Traveller.

U komt mij vast wel tegen!

Linda de Ruiter

Linda de Ruiter

Paraveterinair / eigenaar

In 2011 ben ik met veel plezier bij Anne komen werken en behoor inmiddels tot het meubilair. Door de jaren heen is er veel veranderd binnen in de praktijk. We hebben een enorme groei gemaakt in zowel toename van patiënten als de service die wij kunnen bieden aan onze patiënten.

Naast dat ik van Anne in alle jaren ontzettend veel geleerd heb, ben ik ook een aantal nascholingen rijker. Zo heb ik mij verdiept in anesthesie, opname patiënten, infuus, sondevoeding toedienen en röntgen. Ik vind het heerlijk om voor opname patiënten te zorgen. Intensief bezig zijn met de patiënt en veel contact met u als eigenaar. Je bent ook aan het sparren met het team om de patiënten weer gezond naar huis te krijgen.

Inmiddels heb ik samen met mijn man 2 heerlijke kinderen mogen krijgen en hebben we een lieve hond Maloe.

Ik zie u graag bij ons in de praktijk.

Julia van den Brink

Julia van den Brink

Paraveterinair

In Juni 2021 heb ik mijn opleiding tot paraveterinair met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik stage bij Anne en haar team gevolgd, hier was ik eigenlijk gelijk op mijn plek en ben dan ook niet meer weggegaan. Ondertussen heb ik de nascholing gebitsreiniging en dentale röntgen afgerond. U kunt dus voor al uw vragen over het gebit en het schoonhouden hiervan bij mij terecht. Zo is tanden poetsen makkelijker dan u denkt waardoor er veel ongemak en pijn wordt voorkomen bij uw huisdier.

Geen dag is hetzelfde in ons beroep, het ene moment staan we röntgenfoto’s te maken en het andere moment ben ik een gebitsreiniging aan het doen. Dit is dan ook wat ik zo heerlijk vind aan ons vak. In mijn vrije tijd kun je mij regelmatig tegen komen op skates. ‘s Avonds ben ik vaak bij mijn vrienden te vinden of op een terrasje.

Graag tot ziens in de praktijk.

Sanne van der Horst

Sanne van der Horst

Paraveterinair

Een aantal jaar geleden heb ik mijn opleiding Dier & Management en paraveterinair behaald. Nadat deze waren afgerond ben ik werkzaam geweest in een andere praktijk. Uiteindelijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging en kwam bij Anne Schreurs terecht.  Wat mij erg aanspreekt in het vak is de balans tussen het werk met dieren als het contact met u als eigenaar. Mijn interesse ligt naast mijn dagelijkse werkzaamheden ook bij het begeleiden van huisdieren met overgewicht en of klachten die bij artrose horen. Dit is een onderwerp waar we samen met u als eigenaar hele mooie resultaten mee kunnen behalen.

Samen met mijn vriend woon ik in Uddel, binnenkort hopen we op gezinsuitbreiding van een klein kitten en een teckel. In mijn vrije tijd ga ik graag aan de wandel en vind ik het erg gezellig om samen met vrienden en familie leuke dingen te ondernemen.

Graag tot ziens in de praktijk.