Het team

Onze vakkundig opgeleide, gepassioneerde dierenartsen en paraveterinairs omringen de huisdieren met de grootst mogelijke zorg en liefde. Vele jaren aan ervaring gaan hand in hand met het gebruiken van voor Nederland unieke technologieën, waarmee wij verbluffende resultaten weten te halen. Wij delen dit graag met u.

Anne Schreurs

Anne Schreurs

Dierenarts / eigenaar

Als kind droomde ik er niet van om dierenarts te worden, zoals veel collega’s. Ik wilde chirurg worden. Mijn ouders hadden geen huisdieren en zelf wilde ik wel graag een hond. Maar jammer genoeg hadden mijn ouders niet de financiële middelen om de kosten van aanschaf en verzorging van een huisdier te betalen.

Tijdens mijn studie lerares lichamelijke opvoeding in Amsterdam kwam mijn liefde voor honden en de passie voor chirurgie weer naar boven. Ik besloot een tweede studie te doen, diergeneeskunde. Op mijn gehuurde kamertje in Amsterdam heeft mijn eerste hond, Mathai, mij vele uren gezelschap gehouden. We waren onafscheidelijk.

Na mijn afstuderen heb ik eerst een brede ervaring opgedaan bij diverse praktijken op de Veluwe, waar ik eind jaren negentig naar toe was verhuisd. Een heerlijke streek, waar ik nog steeds woon en graag werk.

Mijn specialisaties zijn chirurgie en eerstelijns diergeneeskunde.

Naast de uitgebreide aandacht die de praktijken van mij vragen besteed ik samen met mijn man veel tijd aan onze drie honden. De Veluwe is dan een fantastische streek om met z’n vijven door de geweldige bossen te dwalen en over de prachtige heides te lopen. Dan komen we helemaal tot rust.

Het onthaasten beleef ik ook als verstokt liefhebster van (klassieke) auto’s. Voor dagelijks gebruik, in de zomerperiode, rijd ik met een James Herriott auto, een donkerblauwe Morris Minor Traveller.

U komt mij vast wel tegen!

Linda de Ruiter

Linda de Ruiter

Paraveterinair / eigenaar

In 2011 ben ik met veel plezier bij Anne komen werken en behoor inmiddels tot het meubilair. Door de jaren heen is er veel veranderd binnen in de praktijk. We hebben een enorme groei gemaakt in zowel toename van patiënten als de service die wij kunnen bieden aan onze patiënten.

Naast dat ik van Anne in alle jaren ontzettend veel geleerd heb, ben ik ook een aantal nascholingen rijker. Zo heb ik mij verdiept in anesthesie, opname patiënten, infuus, sondevoeding toedienen en röntgen. Ik vind het heerlijk om voor opname patiënten te zorgen. Intensief bezig zijn met de patiënt en veel contact met u als eigenaar. Je bent ook aan het sparren met het team om de patiënten weer gezond naar huis te krijgen.

Inmiddels heb ik samen met mijn man 2 heerlijke kinderen mogen krijgen en hebben we een lieve hond Maloe.

Ik zie u graag bij ons in de praktijk.

Julia van den Brink

Julia van den Brink

Paraveterinair

In Juni 2021 heb ik mijn opleiding tot paraveterinair met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik stage bij Anne en haar team gevolgd, hier was ik eigenlijk gelijk op mijn plek en ben dan ook niet meer weggegaan. Ondertussen heb ik de nascholing gebitsreiniging en dentale röntgen afgerond. U kunt dus voor al uw vragen over het gebit en het schoonhouden hiervan bij mij terecht. Zo is tanden poetsen makkelijker dan u denkt waardoor er veel ongemak en pijn wordt voorkomen bij uw huisdier.

Geen dag is hetzelfde in ons beroep, het ene moment staan we röntgenfoto’s te maken en het andere moment ben ik een gebitsreiniging aan het doen. Dit is dan ook wat ik zo heerlijk vind aan ons vak. In mijn vrije tijd doe ik aan dansen en bootcamp. ‘s Avonds ben ik vaak bij mijn vrienden te vinden of op een terrasje.

Graag tot ziens in de praktijk.

Sanne van Schaik

Sanne van Schaik

Paraveterinair in opleiding

Al van jongs af aan leek het mij fantastisch om in de toekomst te mogen werken met mens en dier. Helaas was de baangarantie voor paraveterinair dierenartsassistent toen minimaal, wat er mede voor gezorgd heeft dat ik toen der tijd niet gestart ben met de opleiding.In 2017 heb ik mijn diploma ‘horeca ondernemer en management’ in ontvangst mogen nemen. Na een aantal jaar in de bediening gewerkt te hebben, ben ik in 2019 voor mezelf begonnen als barista, helaas was dit niet langer mogelijk door de toen opgelegde coronamaatregelen.Omdat ik toch wilde blijven werken ben ik terecht gekomen bij een supermarkt. Dit gaf mij de tijd om na te denken wat ik met mijn toekomst wilde.Door het enthousiasme van een vriendin die de opleiding paraveterinair dierenartsassistent zelf heeft afgerond, is mijn interesse in het beroep paraveterinair dierenartsassistent opnieuw aangewakkerd. Door de nu ruime arbeidsmarkt werd ik in maart 2023 met open armen ontvangen door Anne en haar team. Elke dag leer ik hier iets nieuws en de ervaring kan ik goed gaan gebruiken gedurende mijn BBL opleiding ‘paraveterinair dierenartsassistent’ die ik in september ga volgen. In mijn vrije tijd heb ik een oppashondje waar ik graag mee wandel in het bos of in de duinen.

Graag tot snel in de praktijk!